BUDDHA PALM – terapie buddhista tibetana

Cursul Buddha Palm este un curs foarte rar si complex, care include tehnici de vindecare foarte rare si invataturi spirituale pretioase din cele mai importante scoli buddhiste, mai ales din buddhismul Tibetan Vajrayana (Scoala Diamantului), cea mai valoroasa ramura buddhista. Veti invata sa folositi in mod initiatic energia vindecatoare a mainilor pentru a diagnostica si a vindeca bolile si pentru a ajuta evolutia spirituala.

Cursul include practici de control energetic si de crestere a campului energetic, intarirea campului energetic a mainilor si capacitatea de emisie energetica a mainilor, metode de protectie energetica, practici de trezire a energiei Kundalini, practici de Tummo pentru ridicarea energiei prin canalul central pana in crestet, folosirea energiei Tummo pentru protectie, vindecare si pentru evolutia spirituala, stimularea regenerarii corpului prin invataturi initiatice, diverse invataturi superioare din Buddhismul Tibetan, care nu se predau decat initiatilor foarte avansati.

Profesor: Marinel Peia, dr. in medicina alternativa si maestru buddhist, cu experienta de peste 25 de ani in practica si predarea terapiilor energetice si buddhismului.
Se preda nivelul de practicant. Pret 300 lei. Inscrierea la curs nu este conditionata de alte practici anterioare. Oricine se poate inscrie. La sfarsitul cursului se primeste un certificat de absolvire. Locurile sunt limitate.

Website: www.marinelpeia.ro, www.navaranita.ro  
Inscriere: healingcourses.info@yahoo.com;