LAMA FERA – sistem terapeutic Tibetan

Lama Fera este un sistem Tibetan stravechi, care a ajuns la noi prin maestrul indian Rajeev Wagle, care in septembrie 2001 l-a predat in Marea Britanie. Sistemul predat contine si invataturi de la lama tulku Lakha Rimpoche.

Lama Fera este un sistem puternic de vindecare energetica practicat de catre lamasii tibetani de multe sute de ani. Cuvantul “lama” inseamna “invatator” si echivaleaza cu termenul sanscrit “guru”. Cuvantul “fera” inseamna “rotund” sau mai specific “in jurul (corpului)”.  Energia fortei universale de viata este transmisa prin vindecator si directionata spre boala prin folosirea unor simboluri speciale trasate prin baghete de cristal. Acest sistem creste abilitatile spirituale, imbunatateste eficacitatea meditatiei, usureaza durerea si disconfortul cauzat de bolile cronice, inlatura spiritele nedorite, purifica cladiri, invinge frica, anxietatea, stressul si tensiunile mentale, imbunatateste memoria si capacitatea de vizualizare si asista la reconectarea cu Sinele Superior.

Lama Fera se preda pe 2 nivele: practicant si profesor. Poate fi invatat de catre oricine, fara conditii prealabile. Dar o formare de baza in Reiki se recomanda.

In Lama Fera se folosesc simboluri sacre, mantre, bete din lemn, cristale, rozarii de rugaciune, robe speciale, etc. Dar unele sunt doar facultative. Actiunea reala este la nivel energetic subtil. Se actioneaza pe cele 7 straturi de energii specifice chakrelor, pe aura exterioara si interioara, pe Kundalini, se practica purficari, expulzarea energiilor negative, vindecarea aurei si corpului, practici tibetane de evolutie spirituala.

Profesor: Marinel Peia, dr. in medicina alternativa si maestru buddhist, cu experienta de peste 25 de ani in practica si predarea terapiilor energetice.
Se preda nivelul de practicant. Pret 300 lei. Inscrierea la curs nu este conditionata de alte practici anterioare. Oricine se poate inscrie. La sfarsitul cursului se primeste un certificat de absolvire. Locurile sunt limitate.

Website: www.marinelpeia.ro, www.navaranita.ro  
Inscriere: healingcourses.info@yahoo.com;